Jacob van Lennepkade/-kanaal, Oud-West, Amsterdam ( 4 november 2021)

Vervangen remmingwerk Jacob van Lennepkade (waternet.nl)
In het Jacob van Lennepkanaal ligt een rioolbuis van Waternet. Deze buis wordt beschermd door een houten constructie (remmingwerk). Dit remmingwerk is in slechte staat en daarom gaan wij dat binnenkort vernieuwen.

Wat gaan we doen?
We gaan het remmingwerk vervangen. We gaan ook het houtwerk en de vlonders bij de rioolputten vervangen. Daarnaast gaan we op verschillende plekken het metselwerk van de kademuur herstellen.

Waar?
Aan de noordzijde van het Jacob van Lennepkanaal. Jacob van Lennepkade (kant van de even huisnummers), tussen Pieter Langendijkstraat en Nassaukade.

Wanneer?
Fase 1 Van begin november 2021 tot en met januari 2022 werken we aan het gedeelte tussen de Pieter Langendijkstraat en de Nicolaas Beetsstraat. We beginnen bij de Pieter Langendijkstraat.
Fase 2 Vanaf april 2022 werken we aan het gedeelte tussen Nicolaas Beetsstraat en een gedeelte van de Bilderdijkkade. En in 2023 werken we aan het gedeelte tussen Bilderdijkkade en Nassaukade. We werken op maandag tot en met vrijdag tussen 7.00 uur en uiterlijk 18.00 uur.