De Dweil aka Johan Klootzak Derksen (29-4-2022)


Johan Klootzak Derksen is de klootzak waar hij iedereen voor uitmaakt. Dat lijkt me mega logische logica die niet verder hoeft te worden toegelicht of waar meer bewijs voor dient te worden geleverd. Door iedereen en alles maar keer op keer voor klootzak uit te maken (een totale dooddoener die niets betekent behalve dat het een vulgair en onzinnig scheldwoord is), door mensen alsmaar voor te zijn met hufterig geklootzak, krijg je geen discussie omdat mensen niet gewoon zijn in dergelijke termen een waardeoordeel uit te spreken, en er ook geen zin in hebben, daarom gaan er maar weinig mensen in op het zwakzinnige gemekker, -mieter, -wemel, -zanik, -zever en gezeur van Dweil aka Johan Klootzak Derksen.
Met schelden neem je een open gesprek (gesprek van twee kanten) uiteraard alle wind uit de zeilen. Stel je zit aan tafel met een paar mensen om een onderwerp te bediscussiëren, en het eerste wat de eerste persoon zegt is ‘klootzak die en klootzak die’. Dan denk je, ‘oh, dit dus’, en zet je je meewarigste gezichtsmasker op, en blijft zwijgen tot het eind. Waarom vindt niet iedereen Derksen de klootzak die hij is, en dat al zijn hele armetierige leven lang (dat kan niet anders: probationem provisum est).
Bij het Googelen op ‘ik walg van Johan Derksen, Johan Derksen is een lul, een klootzak, een racist, cynicus, alleshater, botterik, hansworst, imbeciel, klojo, lijpkikker, zakkenwasser, ellendeling, hufter, loeder, proleet, smeerlap, vlegel, vlerk, krijg je vooral resultaten te zien waarin Johan Dweil Derksen Jan en alleman voor klootzak uitmaakt. Met zo iets of iemand in discussie gaan is niet zinvol, dat wordt een moddergevecht.
Als ik het gezicht van Johan Dweil Derksen zie denk ik altijd ‘God allejezus’, hoe is het mogelijk, ongekend, wat is die man lelijk ook. Jango Edwards zegt over Derksen: ‘If I had a face like yours, I’d shave my ass and walk backwards’. Of dat veel uitmaakt?
Nómme Gaggugáaz (29-4-2022)

De Dweil aka Johan D.
De Dweil (23.12.17 / 15.12.19)